this my bloggie , I can write anything I want , this is the only way that I can express my feeling our and share my happiness , and all about I feel :) just read and follow okay :)
__________________________________________


yeoboseyo, chonun khaleeda imnida, 8teen years old .already taken with superman . saranghaeyo. he is my husband now and i'm a second wife((:selamat datang ke blog saya . LIKE after baca . kamsahamnida
_______________________________________________________________
-
nur aliah ramli-nurul syamimie-nur shahira-muhammad iskandar-mirul sobri-apek-nurul afiqah-shafiq musa-wanie green-mya azman-farra-syahir bojai-nina azhar-nazhry-

________________________________________________________________________

Tuesday

superman eda






i gonna miss everything bout you is , its hard to me . but , i tahu you takkan pernah tinggal kan nimat . and i pon taknak you tinggal kan nimat . dia sangat baik untuk you , tak ada girl yang sabar macam dia , even da banyak salah you buat dia still sabar . i akan lupakan everythng bout us selama 3bulan kita sama sama , haha  banyak doe kenangan dengan you dari kenal you , i selalu happy , and selalu kena marah dengan you . ergghh ! okay , i try paham diri you . even i selalu marah , you tak pernah la nak marah i balik . melainkan i buat salah . and banyak giler salah i kan . haha . whatever . you the best i have lepas farhan . sorry delete you dari cntct bbm i . daripada i sakit hati , baik delete kan ? at least i tak ada nak kacau you da , nak care pasal you da , nak membebel suruh makan ubat semua . hihi  thanks tau :) banyak sabar dengan i , peragai i semua . banyak ajar i jadi matured . i taknak you sakitkan hati nimat lagi tau ? janji ehh ? kita kawan okay ? dalam mimpi . haha ! susah la nak anggap you kawan i sorry . even bfre ni boleh je  but now entah laa welk :p . okkay no superman anymore , but you always be my superman . apa you suruh i buat semua i dengar hee . i taknak dlete you , but i terpaksa , i taknak tgk you lagi  nanti banjir bilik . semalam baru mop , penat tahu ! thn sekrang malas nak mop da . tapi tapi , bila i dengar lagu dgyta -kesepian i nanges la . sedih la lagu tu , and lagu tu selalu you nyanyi :D acane ni ? life must go on rite ? i ni macam tak layak je nak bercinta . yelaaa , i nak happy ending , bukan sad ending , boring laaa . da penat la nak membebel lagi . nanti i nanges lagi . uwaaaa , bagitahu mama kita awak buat kita . haha ! i akan terus tersenyum and ketawa  but hati i , i je yang tahu  thanks for evrythng iskandar :D Sometimes, when one person is missing, the whole world seems depopulated.