this my bloggie , I can write anything I want , this is the only way that I can express my feeling our and share my happiness , and all about I feel :) just read and follow okay :)
__________________________________________


yeoboseyo, chonun khaleeda imnida, 8teen years old .already taken with superman . saranghaeyo. he is my husband now and i'm a second wife((:selamat datang ke blog saya . LIKE after baca . kamsahamnida
_______________________________________________________________
-
nur aliah ramli-nurul syamimie-nur shahira-muhammad iskandar-mirul sobri-apek-nurul afiqah-shafiq musa-wanie green-mya azman-farra-syahir bojai-nina azhar-nazhry-

________________________________________________________________________

Sunday

have fun .

hye hye ! penat giler today . lepak makan dengan eira , thn dia belanja icecream baskin :D . beli cincin yang sama . lepak pullman cuci mata , ramai giler orang photoshoot orang kawin ! ni rasa nak kawin nie . hee ~ eira suruh saya kawan dengan superman saya <3 aww , suka ni :D . nak nak kawin dengan dia . saya jadi wife num 2 laa ? okay je , janji dengan dia . gatal ! banyak story dengan eira tadi . and tadi eira bagitahu somethng yang sama jadi kat aku :'( . only us noe why laa susah nak lepaskan some one yang kita sayang kan ? always needyou babe :D . alya sayang ! tak cakp balik sini , uwwwwa T_T tak dapat jumpa tau . da penats , nak tidur . SELAMAT MALAM DUNIA & SUPERMAN <3 . LOVEYA .
loveyou la NUR SHAHIRA .