this my bloggie , I can write anything I want , this is the only way that I can express my feeling our and share my happiness , and all about I feel :) just read and follow okay :)
__________________________________________


yeoboseyo, chonun khaleeda imnida, 8teen years old .already taken with superman . saranghaeyo. he is my husband now and i'm a second wife((:selamat datang ke blog saya . LIKE after baca . kamsahamnida
_______________________________________________________________
-
nur aliah ramli-nurul syamimie-nur shahira-muhammad iskandar-mirul sobri-apek-nurul afiqah-shafiq musa-wanie green-mya azman-farra-syahir bojai-nina azhar-nazhry-

________________________________________________________________________

Monday

HAPPY BUFDAY NADHRAH and UMMI ♥

semalam bufday kawan kita laaa ! beshfren kita tau . NURUL UMMI SHAHILA . ummi sorry again , semalam ummi call before that eda ingat ur bufday nak wish pon . tapi ummi da call , excited sangat nak cakap dengan ummi sampai lupa . tibatiba teringat yang eda lupa something . rupanya eda tak wish lagi . ishhh ! bestie apa la eda ni kan . sorry ummi . seriously eda ingat ! sangat sangat ingat sorry again:'(
ummi ingat time sekolah ? duduk sebelah ummi happy sedih semua kat ummi , alya and shasha <3 
ummi ? happy belated bufday :'( , dengar tak ni kita wish ? jangan la tutup telinga . nanti jumpa kay ? imissyousobadly hunny :( .
loveyou <3


harini bufday nadhrah pulak , classmate aku time sekolah , even tak rapat . tapi kiteorng selalu sesama jugak kan kan ? HAPPY BUFDAY OKAY ? tak ada apa nak bagi , just wish je . nanti jumpa la tau :D loveya <3
comel kan kan ? tak boleh ngorat , hee . sebab dia da ada amil :D
hope korang kekal kay sayang ? happy bufday :D