this my bloggie , I can write anything I want , this is the only way that I can express my feeling our and share my happiness , and all about I feel :) just read and follow okay :)
__________________________________________


yeoboseyo, chonun khaleeda imnida, 8teen years old .already taken with superman . saranghaeyo. he is my husband now and i'm a second wife((:selamat datang ke blog saya . LIKE after baca . kamsahamnida
_______________________________________________________________
-
nur aliah ramli-nurul syamimie-nur shahira-muhammad iskandar-mirul sobri-apek-nurul afiqah-shafiq musa-wanie green-mya azman-farra-syahir bojai-nina azhar-nazhry-

________________________________________________________________________

Tuesday

superman eda






i gonna miss everything bout you is , its hard to me . but , i tahu you takkan pernah tinggal kan nimat . and i pon taknak you tinggal kan nimat . dia sangat baik untuk you , tak ada girl yang sabar macam dia , even da banyak salah you buat dia still sabar . i akan lupakan everythng bout us selama 3bulan kita sama sama , haha  banyak doe kenangan dengan you dari kenal you , i selalu happy , and selalu kena marah dengan you . ergghh ! okay , i try paham diri you . even i selalu marah , you tak pernah la nak marah i balik . melainkan i buat salah . and banyak giler salah i kan . haha . whatever . you the best i have lepas farhan . sorry delete you dari cntct bbm i . daripada i sakit hati , baik delete kan ? at least i tak ada nak kacau you da , nak care pasal you da , nak membebel suruh makan ubat semua . hihi  thanks tau :) banyak sabar dengan i , peragai i semua . banyak ajar i jadi matured . i taknak you sakitkan hati nimat lagi tau ? janji ehh ? kita kawan okay ? dalam mimpi . haha ! susah la nak anggap you kawan i sorry . even bfre ni boleh je  but now entah laa welk :p . okkay no superman anymore , but you always be my superman . apa you suruh i buat semua i dengar hee . i taknak dlete you , but i terpaksa , i taknak tgk you lagi  nanti banjir bilik . semalam baru mop , penat tahu ! thn sekrang malas nak mop da . tapi tapi , bila i dengar lagu dgyta -kesepian i nanges la . sedih la lagu tu , and lagu tu selalu you nyanyi :D acane ni ? life must go on rite ? i ni macam tak layak je nak bercinta . yelaaa , i nak happy ending , bukan sad ending , boring laaa . da penat la nak membebel lagi . nanti i nanges lagi . uwaaaa , bagitahu mama kita awak buat kita . haha ! i akan terus tersenyum and ketawa  but hati i , i je yang tahu  thanks for evrythng iskandar :D Sometimes, when one person is missing, the whole world seems depopulated.

Monday

HAPPY BUFDAY NADHRAH and UMMI ♥

semalam bufday kawan kita laaa ! beshfren kita tau . NURUL UMMI SHAHILA . ummi sorry again , semalam ummi call before that eda ingat ur bufday nak wish pon . tapi ummi da call , excited sangat nak cakap dengan ummi sampai lupa . tibatiba teringat yang eda lupa something . rupanya eda tak wish lagi . ishhh ! bestie apa la eda ni kan . sorry ummi . seriously eda ingat ! sangat sangat ingat sorry again:'(
ummi ingat time sekolah ? duduk sebelah ummi happy sedih semua kat ummi , alya and shasha <3 
ummi ? happy belated bufday :'( , dengar tak ni kita wish ? jangan la tutup telinga . nanti jumpa kay ? imissyousobadly hunny :( .
loveyou <3


harini bufday nadhrah pulak , classmate aku time sekolah , even tak rapat . tapi kiteorng selalu sesama jugak kan kan ? HAPPY BUFDAY OKAY ? tak ada apa nak bagi , just wish je . nanti jumpa la tau :D loveya <3
comel kan kan ? tak boleh ngorat , hee . sebab dia da ada amil :D
hope korang kekal kay sayang ? happy bufday :D


Sunday

have fun .

hye hye ! penat giler today . lepak makan dengan eira , thn dia belanja icecream baskin :D . beli cincin yang sama . lepak pullman cuci mata , ramai giler orang photoshoot orang kawin ! ni rasa nak kawin nie . hee ~ eira suruh saya kawan dengan superman saya <3 aww , suka ni :D . nak nak kawin dengan dia . saya jadi wife num 2 laa ? okay je , janji dengan dia . gatal ! banyak story dengan eira tadi . and tadi eira bagitahu somethng yang sama jadi kat aku :'( . only us noe why laa susah nak lepaskan some one yang kita sayang kan ? always needyou babe :D . alya sayang ! tak cakp balik sini , uwwwwa T_T tak dapat jumpa tau . da penats , nak tidur . SELAMAT MALAM DUNIA & SUPERMAN <3 . LOVEYA .
loveyou la NUR SHAHIRA .